Onze merken:

Texels Slaapfcomfort

Texelse lamswol

texeler-matrassen_website_afb_434.jpgDe fijne lamswol is wereldwijd bekend vanwege de superieure kwaliteit. Texelse wol is de perfecte, natuurlijke ventilator. Dat betekent geen klamme plekken meer op drukpunten als schouders en heupen. Tegelijkertijd is de krullende wolvezel veerkrachtig en isoleert hij als de beste. De matras is niet voor niets afgewerkt met een dikke wollaag. U slaapt dus ‘s zomers en in de winter op een prettige temperatuur.

Katoen

Katoen is een krachtige natuurvezel. Mensen verwerken het al 4.000 jaar
in kleding, tassen of bedlinnen. Logisch, want katoen is elastisch, sterk, luchtig en vochtdoorlatend. In combinatie met de lamswollen vulling is het een comfortabele afdeklaag voor uw matras.

Talalay latex

Latex is een natuurproduct uit Azië en Zuid-Amerika. Het veerkrachtige materiaal ontstaat als je melksap uit rubberbomen verwarmt. Wij geven de latex een extra behandeling. Dat resulteert in een open celstructuur, waardoor de matras nog beter ventileert en uw lichaam ondersteunt.

Vering

texeler-matrassen_website_afb_DKO_8318.jpgEen goed matras is veerkrachtig. In de boxspring en het matras verwerken wij meer dan 800 veren in een 1 persoonsmatras. Dit geeft de ideale ondersteuning en drukverdeling. Elk deel van uw lichaam ligt ontspannen op de matras. Belangrijk voor een heerlijk diepe nachtrust.

Texeler kent het geheim van gezond slapen. Het is een combinatie van ventilatie, isolatie en de juiste ondersteuning. Wie eenmaal óp de Texelse wol heeft gelegen, wil nooit meer anders.

  • Futon: Een dikke wollaag op het matras voor een zachte ligging.
  • Afwerklagen: Verschillende, natuurlijke afdeklagen voor de optimale drukverdeling.
  • Veren: Een sterke kern van (pocket)veren in de boxspring en het matras, voor veerkracht en slaaphygiëne.
logo-texelwool-5-jaar-garantie.pnglogo-echt-texels-product.pnglogo-woolmark.pnglogo-waddengoud.png