Onze merken:

Slaapadvies

Zeker zo belangrijk als de keuze van een goed dekbed, is het kiezen van de juiste matras. Daarbij is het goed, op verschillende dingen letten. Heel belangrijk is uw gewicht. Mensen die wat zwaarder zijn, hebben meer ondersteuning nodig, lichtere mensen in de regel minder.

Ook de gevoeligheid van uw rug is heel belangrijk. Wie ’s nachts veel transpireert moet texeler-matrassen_website_afb_DKO_8170.jpgspeciaal letten op de mate waarin een matras vocht kan opnemen. En dan is er nog het persoonlijk gevoel: de één slaapt als een roos op een zacht matras, terwijl de ander zich alleen prettig voelt met veel ondersteuning. Voordat u een nieuwe matras kiest is het verstandig al deze zaken met uw beddenspecialist door te nemen. Alleen dan bent u zeker van de juiste keuze.

Kiest u voor Texeler, dan bent u in elk geval verzekerd van topkwaliteit. Want Texeler is gemaakt van uitsluitend natuurlijke materialen, terwijl elke matras een zuiver scheerwollen afdekking heeft. Omdat ook de stevigheid van een matras een kwestie van persoonlijke voorkeur is, zijn de Texeler Topmatrassen er in medium en stevig. Het comfort is weldadig, de ondersteuning perfect dankzij de veren en afdeklagen. Tel daarbij op het isolerende effect en het ventilerend vermogen, kortom een Topmatras! En dat voor een prijs die je gerust verassend laag mag noemen...

logo-texelwool-5-jaar-garantie.pnglogo-echt-texels-product.pnglogo-woolmark.pnglogo-waddengoud.png